Om Fixbordet

År 1934 konstruerades det första fällbara Fixbordet av David Johansson. Han ville skapa ett bord som var flexibelt och smidigt. Därför skapades en konstruktion där benen lätt kan fällas in och fällas ut. Borden tillverkades i en enkel lokal i Smålandsstenar. Fixbordet blev snart Sveriges vanligaste bord. Få är de samlingsplatser som inte har Fixbord i ständig användning för olika typer av sammankomster.

  • Hopfällbara bord för kalas och fester.

Ett hållbart tänkande

Många av Fixbordets produkter, exempelvis Fixbordet, Partybordet, Ekbordet, Fixstolen 1, Klappstolen, Fixvagnen 1, produceras i Europa.

Producenterna är ISO 9001 certifierade.

Materialet är FSC certifierat. 

Fixbordet idag

Idag ägs bolaget och varumärket Fixbordet av tredje generationen Johansson, Karin Johansson.


DET SKA VARA ENKELT OCH SMIDIGT.

”Min ambition är att bygga vidare ett redan mycket starkt varumärke. Det ska dels ske genom att vi ständigt ska utveckla nya produkter som våra kunder vill ha, dels genom att aldrig tumma på vår kvalitetsstämpel och det enkla och smidiga i alla avseenden. Det vill säga vara typiska egenskaper för såväl produkterna som företaget”.


ETT FÄLLBART ORIGINAL MED MÅNGA EFTERFÖLJARE.

Fixbordet Original har vi valt att kalla basprodukten för eftersom det på marknaden tillkommit en mängd kopior under åren. Övrigt produktsortiment utvecklas hela tiden med nya modeller och materialkombinationer.

Vi finns här för dig

Oavsett vilka frågor eller funderingar du har kring våra produkter, leveranser eller annat, behöver du aldrig tveka för att höra av dig till oss. Vi finns här för våra kunder och tar gärna emot ditt mail eller samtal.