Hem » FÄLLBARA STOLAR

Några varor från FÄLLBARA STOLAR

Fällbara stolar

Kalasstolen och Klappstolen i trä är fällbara stolar och ett komplement till Fixbordet, Partybordet och andra Extrabord. Kalasstolarna kan man förvara 25 st på en praktisk vagn. Se Fixvagnen kalas.

Kalasstolen 1

Kalasstolen 1 ligger i en förpackning med 5 st i varje. Den är försedd med medar och är mycket stabil. Det finns ett kopplingsbeslag som komplement. Den passar perfekt både till det hopfällbara Kalasbordet, det hopfällbara Fixbordet och det hopfällbara Partybordet. Den klarar kraven för offentlig miljö och har en bärighet på 400 kg. Plastdetaljerna är tillverkade i polypropylen och stommen i silverlackade stålrör.

Kalasstolen 2

Kalasstolen 2 är en fällbar mycket stabil stol med mörkgrått pulverlackerat antirostbehandlat stålunderrede. Rygg och sits av formpressad ABS-plast. Den passar perfekt till det hopfällbara Kalasbordet. Den ligger i en förpackning med 4 st i varje.

Klappstolen i trä

Den passar perfekt till det hopfällbara Fixbordet. Den tillverkas i massiv bok och finns i boknatur och svartbets. Den är stabil, testad och godkänd av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut enligt EN 16139:2013, nivå 1. Den fällbara Klappstolen i trä har en utmärkt sittkomfort. Det finns ett väggbeslag med plats att hänga upp 2 st stolar per beslag.

Läs mer
Produkter
12 36 72