FIXBORDET DÅ

År 1934 konstruerades det första fällbara Fixbordet av David Johansson. Han ville skapa ett bord som var flexibelt och smidigt och gjorde därför en konstruktion där benen lätt skulle kunna fällas in och fällas ut i takt med att bordet användes eller skulle förvaras. Dessa bord började sedan tillverkas i en enkel lokal i Smålandsstenar.

Fixbordet fick snabbt gehör och få är de samlingsplatser som inte har ett antal Fixbord i ständig användning, alternativt förvarade för att tas fram vid fest, bröllop, föreningsverksamheter eller andra typer av sammankomster.

FIXBORDET NU

Idag ägs bolaget och varumärket Fixbordet av tredje generationen Johansson, nämligen Karin Johansson.

DET SKA VARA ENKELT OCH SMIDIGT.
”Min ambition är att bygga vidare ett redan mycket starkt varumärke. Det ska dels ske genom att vi ständigt ska utveckla nya produkter som våra kunder vill ha, dels genom att aldrig tumma på vår kvalitetsstämpel och det enkla och smidiga i alla avseenden. Det vill säga vara typiska egenskaper för såväl produkterna som företaget”.

ETT FÄLLBART ORIGINAL MED MÅNGA EFTERFÖLJARE.
Fixbordet Original har vi valt att kalla basprodukten för eftersom det på marknaden tillkommit en mängd kopior under åren. Övrigt produktsortiment utvecklas hela tiden med nya modeller och materialkombinationer.