Hem » FÄLLBARA BORD » Fixbordet

Fixbordet

Hopfällbart Fixbord

År 1934 tillverkades det första Fixbordet. Fixbordet är ett unikt hopfällbart bord. Originalet finns fortfarande kvar, under samma namn och med samma geniala funktion. Med ett enkelt beslag fäller du bordet lätt upp och ner. Fixbordet hittar du på alla ställen där hopfällbara extrabord används ofta. Det enkla beslaget gör det fantastiskt flexibelt.

Fixbordet Original tillverkas med 3 mm oljehärdad träfiberskiva (standard -059) eller 7 mm boklaminatskiva (ultra -058). Benen och bordsramen är av massiv bok. Benen fälls in under bordsskivan med ett enkelt handgrepp. Ett praktiskt handtag under bordet gör det extra lätt att bära.

Komplettera med Fixvagnen. Praktisk förvaring med plats för upp till 6 fällbara bord.

 

 

 

Läs mer
Produkter
12 36 72
Hopfällbara bord År 1934 tillverkades det första Fixbordet. Fixbordet är ett unikt hopfällbart bord. Originalet finns fortfarande kvar, under samma namn och med samma geniala funktion. Med ett enkelt beslag fäller du bordet lätt upp och ner. Fixbordet hittar du på alla ställen där hopfällbara extrabord används ofta. Det enkla beslaget gör det fantastiskt flexibelt. Fällbara Träben resp. Metallben Fixbordet tillverkas med träben och Partybordet med metallben. Båda fälls in smidigt under bordet och försvinner in i ramen. Fällbara bord med tåliga bordsskivor Fixbordet tillverkas med en skiva av oljehärdad board(masonit) och ett direktlaminat av bok(boklaminat). Masonitskivan används med fördel när man alltid ska lägga duk på och Boklaminatskivan när man ex endast har en löpare på bordet. Det fällbara Ekbordet Det fällbara Ekbordet tillverkas i en kraftigare dimension med en skiva i eklaminat. Det är ett exklusivare fällbord. Komplett sortiment av Fällbara bord Fixbordet och Partybordet används inomhus vid större tillställningar. De är flexibla och smidiga när man ska duka till många. Kalasborden är ett bra alternativ när borden ska användas utomhus under kortare perioder. Bordsskivan är i formpressad plast och benen i antirostbehandlat stål. Snabba leveranser Samtliga Fixbord och Partybord är lagervaror och kan levereras omgående. Det är praktiskt eftersom behovet av ett extrabord kan komma plötsligt. Smidighet, god service och snabba leveranser är vårt signum.